Juhtkiri: Bussikultuur vajab tõstmist

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Eilse Pärnu Postimehe ühissõidukite kasutamise teemaline arvamuskülg osutus nii eluliseks, et Postimees selle lausa üle võttis ja lühikese ajaga vaatas kahte artiklit sadu lugejaid. Järelikult läks seal kirjutatu inimestele korda.

Lehe kohus on olla nõrgema poolel ja kõnealuses loos on selleks bussijuhid. Meie inimestele meeldib kaebusi esitada ja bussiliiklus on kindlasti valdkond, kus neid on võimalik ükskõik millisel põhjusel kergel käel vorpida.

Pärnu Postimees tahaks keskenduda juhtkirja tasandil bussijuht Rein Laanemetsa tehtud ettepanekule – korraldada vähemalt põhikooliõpilastele, kes kasutavad ühissõidukit, koolituspäevi koostöös bussiettevõtte, kooli ja linnavalitsusega. Nii saaks tõesti lastele selgitada, kuidas ühissõidukis käituda, et mitte seada ohtu ennast ja kaassõitjaid, tutvustada, millised bussis olevad abivahendid aitavad reisi ohutuks ja mugavamaks muuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles