Jõulumäe rattamaraton

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Täna stardib Jõulumäel maastikuratturite Elioni karikasarja viimasel etapil 55 kilomeetri pikkusele maratonile üle 1000 sportlase ja poole lühemal distantsil paneb end proovile ligi pool tuhat ratturit.

“Maratoni starti tulevad kõik kodus viibivad Eesti ässad,” teatas rattamaratoni üks korraldajaid Kaido Juurik. “Enne viimast etappi juhib sarja Caspar Austa, talle hingavad kuklasse Sigvard Kukk ja Raido Kodanipork. Pärnu noormeestest lähevad pikale sõidule Timmo Jeret ja Karlo Aia.”

Poolmaratonil võistleb Pärnumaalt veerandsada noort jalgratturit. Meie parimana on Vändra Viko klubi treeneri Erich Perneri kasvandik Karl-Arnold Vendelin sarja edetabelis M14 klassis teisel kohal. Tugevamatest vändralastest kihutavad nii tänasel maratonil kui homsel teatesõidu Eesti meistrivõistlustel veel Kristen Kivistik, Siim Lehemets ja Priit-Karmo Orupõld. Pärnu kalevlaste au kaitsevad Ahto Raba, Karl Saarmaa, Kermo Kunimägi, Silvia Lippe, Kevin Kull, Siim Saavik, Steven Ree ja teised.

“Lastesõitudele ootame rohket osavõttu,” ütles Juurik. “Kõik osalejad saavad diplomi ja magusa auhinna ning iga vanuseklassi paremaid autasustame medaliga.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles