Kaisa Pajusalu üllatuslikult EMi finaalis

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Pajusalu.
Kaisa Pajusalu. Foto: Fred Killing

Portugalis Montemoris toimuvatel Euroopa meistrivõistlustel tagas ühepaadil startinud Kaisa Pajusalu üllatuskoha homsesse finaali.

Pajusalu startis teises poolfinaalis, vastasteks portugallanna Sara Rebelo, taanlanna Fie Udby, hispaanlanna Nuria Asensio, 2001. aasta MM-hõbe, venelanna Julia Levina ning pikka aega rahvusvahelisel tasemel sõudev belglanna Annick de Decker, vahendas sõudeliidu kodulehel Vahur Mäe.

Peaaegu ideaalsetes oludes peegelsiledal veel sõidetud poolfinaalis domineerisid taanlanna Udby ning tituleeritud Levina.

Võidukana jõudis pärale tulemusega 7.37,31 Levina. Teine oli resultaadiga 7.39,31 taanlanna ning üllatuslikult sai viimase finaalipääsme ajaga 7.46,67 pärnulanna Pajusalu.

Esimesest poolfinaalist jõudsid suurde finaali mitmekordne olümpiavõitja valgevenelanna Ekaterina Karsten (7.37,22), tsehhitar Mirka Knapkova (7.38,78) ning rootslanna Frida Svensson (7.41,20).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles