Raja ja Taimsoo võitsid EMil hõbemedali

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo ja Allar Raja
Kaspar Taimsoo ja Allar Raja Foto: Fred Killing

Portugalis toimuvatel Euroopa meistrivõistlustel võitsid mullused Euroopa meistrid viljandlane Kaspar Taimsoo ja sintlane Allar Raja ülitasavägises sõidus meeste paarisaeru kahepaatide konkurentsis hõbemedali.

Finaalis rivistusid Eesti konkurentidena üles prantslased Julien Bahain ning Cedric Berrest, šveitslased Andre Vonarburg ja Florian Stofer, tšehhid David Jirka ja Petr Vitasek, mullused maailmameistrid sakslased Eric Knittel ja Stefan Krüger ja Poola paatkond Michal Sloma ning Wiktor Chabel, teatas sõudeliidu kodulehe vahendusel Vahur Mäe.

Stardist väljusid kõige kiiremini prantslased, Taimsoo ja Raja olid aeglased ning alustasid viiendana. Mida aeg edasi, seda võimsamalt meie mehed liikuma hakkasid ning selle tulemusena hakkasid konkurendid järjest maha jääma.

Lõpp kujunes ülipõnevaks, sest kogu distantsi liidrina liikunud prantslased hakkasid tagasi andma ning Eesti duol jäi napilt puuudu, et neid edestada.

2010. aasta Euroopa meistriks tulid tulemusega 6.12,12 prantslased, Eesti kaotas kulla väga napilt, saades ajaks 6.12,90. Pronksi võitsid tsehhid resultaadiga 6.13,57.

Medalitelt jäid välja Saksamaa (6.14,16), Poola (6.16,91) ja Šveits (6.17,05).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles