Tuntud telekokk koostas Pärnu restoranile menüü

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juha Rantanen innustas modern tex-mex restorani Margarita kokka Liivi Madissoni toiduvalmistamisele ja serveerimisele loomingulisemalt lähenema.
Juha Rantanen innustas modern tex-mex restorani Margarita kokka Liivi Madissoni toiduvalmistamisele ja serveerimisele loomingulisemalt lähenema. Foto: Erakogu

Telesaates „Köögikubjas“ tuntust kogunud tippkokk ja restoraniteadlane Juha Rantanen lõi käed Pärnu modern tex-mex restoraniga Margarita ja töötas söögikohale välja uue menüü.

Restorani juhataja Diana Kadaru sõnade järgi ei olnud tal kuigi raske soomlasest köögivirtuoosi Pärnusse meelitada, sest Rantanen on juba aastaid olnud seotud Pärnu Vallikääru aasal toimuva toidufestivaliga Grillfest.

“Talle meeldib Pärnu ja talle meeldib meie restoran. Usun, et pakkumine koostada meile uus menüü oli talle põnev väljakutse,” märkis Kadaru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles