Vindi Volli: On mõtteid, on tegusid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vindi Volli.
Vindi Volli. Foto: Pärnu Postimees

Mina sain asjast igal juhul nõndamoodi aru, et enam-vähem kõik olid poolt ja keegi ei olnud eriti vastu ja nüüd võime targa juhtimise all igasugustele faktidele julgesti vastu astuda. Aga sain aru sedagi, et varsti on kõik jälle vastu, sest tarka juhtimist pole kusagilt näha.

Olen isegi juba natukene kontrrevolutsioonilises seisundis, kuna käin iga päev mitu korda postkasti august sisse piilumas, kuid keegi ei ole sinna paraku ikka veel lubatud suurt lapsetoetust poetanud ja lootus helgemale olevikule hakkab tasapisi kustuma. Kui postiljon on dekreeti läinud, olen nõus veel paar päeva ootama, aga kui ei ole, tuleks seda rahvale otsesõnu ütelda ja abinõud tarvitusele võtta.

Rahvusvaheline naisterahvaste ööpäev möödus samuti vastastikuse arusaamise õhkkonnas. Naised tegid köögis süüa, mehed andsid omalt poolt väga kaaluka panuse, et sült, supp ja seapraad raisku ei läheks. Ja vähemalt kõik laua ääres istujad avaldasid üksmeelselt arvamust, et meesterahvaste rahvusvahelise ööpäeva väärikale tähistamiselegi tuleks edaspidi senisest veel suuremat tähelepanu pöörata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles