Loomasõbrad kasvatavad hüljatud koertest truud sõbrad

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetty ja Hanna-Mai käivad oma hoolealustega sageli koos jalutamas. Pildil on Hetty (vasakul) Mäxiga, varjupaiga asukaga, kellest sai neiu päris oma kodukoer, ja Hanna-Mai Hugoga, kes nüüdseks samuti uue kodu leidnud.
Hetty ja Hanna-Mai käivad oma hoolealustega sageli koos jalutamas. Pildil on Hetty (vasakul) Mäxiga, varjupaiga asukaga, kellest sai neiu päris oma kodukoer, ja Hanna-Mai Hugoga, kes nüüdseks samuti uue kodu leidnud. Foto: Kristhel Vaht

Varjupaikade MTÜ vabatahtlikud Hanna-Mai Ressar ja Hetty Nõmmann veedavad suure osa oma vabast ajast Pärnu kodutute loomade varjupaigas, kuna sõprus raske saatusega loomadega on nende elus tähtsal kohal.

Hanna-Mai, kes ühtlasi on varjupaiga vabatahtlike koordinaator, õpib Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemias ja Hetty Tallinna tervishoiukõrgkoolis, seepärast pole neil nädala sees võimalik oma lemmikutega tegelda, kuid nädalavahetustel või ülejäänud vabadel päevadel kohtab neid enamasti varjupaigas.

Koerasõbrad lapsest saati

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles