Sotsiaaltöö tegijal on ilusaim amet

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laval on aasta sotsiaaltöötaja tiitli nominendid. Tiitli saajat Viktoria Žitkovat Jõhvist õnnitleb sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt.
Laval on aasta sotsiaaltöötaja tiitli nominendid. Tiitli saajat Viktoria Žitkovat Jõhvist õnnitleb sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt. Foto: Urmas Luik

Eile kogunesid Pärnu Endlasse üle Eesti sotsiaaltöö tegijad, et tunnustada valdkonna parimaid ja tähistada maailma sotsiaaltöö päeva.

Eesti sotsiaaltöö assotsiatsiooni (ESTA) eesistuja Eike Käis ütles, et sotsiaaltöö on muutunud nähtavamaks. “Meid teatakse, aga meie amet võiks olla igapäevaelus rohkem tähele pandud,” sõnas Käis, kes on selles valdkonnas töötanud üle 20 aasta.

Sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt nimetas sotsiaaltööd maailma ilusaimaks, ent möönis, et see on raske. “Kuid see töö annab rohkem, kui võtab,” lausus minister, soovides, et saalisolijad läheksid igal hommikul tööle rõõmuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles