Priit Sutt ei omastanud Pärnu lasteküla vara

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võimuliidu liikmena on Priit Sutt jäänud mitmes küsimuses eriarvamusele ja peab süüdistuse esitamist kättemaksuks selle eest.
Pärnu võimuliidu liikmena on Priit Sutt jäänud mitmes küsimuses eriarvamusele ja peab süüdistuse esitamist kättemaksuks selle eest. Foto: Urmas Luik

Keskkriminaalpolitsei ja Pärnu politseijaoskonna materjalidest selgub, et Pärnu lasteküla endine juhataja Priit Sutt ei kuritarvitanud tööandja usaldust ega tekitanud talle varalist kahju.

Septembris lõpetas keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo kriminaalmenetluse, mis algatati Pärnu linnavalitsuse avalduse tõttu. 43,95 euro õiguspärase kulutamise väljaselgitamine eraldati väärteomenetluseks, mille Pärnu politseijaoskond süüd leidmata 27. veebruaril lõpetas.

Eelmise aasta 10. jaanuaril esitatud avalduse süüteokoosseisu kontrollimiseks koostas sotsiaalosakonna juhataja Aika Kaukver ja selle saatis linnavalitsuse nimel politseile linnapea Toomas Kivimägi. Linnavalitsuse istungil avaldust ei arutatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles