Show-mees hakkas jõusaali videoblogijaks

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe aastaga on Rivo Rehe kasvatanud jõusaalis nii lihast kui jõudu. Püsimatu mees vahetab spordiklubisid sageli ja nii meeldib talle proovida erinevaid Pärnu jõusaale. Praegu treenib ta Kimberi klubis.
Kahe aastaga on Rivo Rehe kasvatanud jõusaalis nii lihast kui jõudu. Püsimatu mees vahetab spordiklubisid sageli ja nii meeldib talle proovida erinevaid Pärnu jõusaale. Praegu treenib ta Kimberi klubis. Foto: Ants Liigus

Pärnus elav Rivo Rehe (24) hullutab publikut öösel klubis baarileti taga tuld pursates või rahvale tantsumuusikat mängides, päeval müttab aga jõusaalis ja postitab sellest tegevusest Youtube’i veebikeskkonda videoid.

Läänemaalt Rõudest pärit Rehe kolis Pärnusse umbes kaheksa aastat tagasi, kui otsustas siinses kutsehariduskeskuses kokaks õppida.

Pärast kooli oli Rehe mõnda aega kokk, hakkas siis kelneriks ja lõpuks maandus baarileti taga. Kõige muu kõrval tegi ta paar aastat diskoritööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles