Piletimäng: Metsatöll ja Kukerpillid rokivad koos!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matsi sadama paadikuuris annavad kontserdi Kukerpillid.
Matsi sadama paadikuuris annavad kontserdi Kukerpillid. Foto: Meelis Meilbaum

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel laupäeval, 4. aprillil alustab oma uut hooaega Pärnu kontserdiklubi Volume, kui laval näeb kahte Eesti legendi: metal-punti Metsatöll ja rahvalikku muusikat tegevat kollektiivi Kukerpillid, kes kaverdavad teineteise lugusid.

Loosime kontserdile välja 3 x 2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti küsimusele “Kas Kukerpillide esimene esinemine toimus 1972. aasta 1. jaanuaril või 1. aprillil?”.

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 1. aprilli keskpäevani piletimängu meilil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Peeter Oja komöödia “Elamise kunstiga” toetatakse vähihaigeid lapsi või Paides tules kannatada saanud 24 korteriga korruselamu taastamist?” õige vastus on: maja taastamist.

Reedel lähevad kaaslasega Pärnu Endla teatrisse vaatama Peeter Oja “Elamise kunsti” Elly Bärlin, Evelin Õismaa ja Heidi Pilv.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles