Mõtlemist tervishoiu probleemidest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süstal.
Süstal. Foto: Toomas Huik / Postimees

Huvitav, kui palju on meie seas inimesi, kes teavad, millal on neil õigus mingisugust abi loota. Ma tõesti ei soovi, et minu kirjutise tagajärjel hakataks otsima süüdlast või isikut, kes ei olnud oma töös kompetentne. See juhtus seekord lihtsalt niimoodi ja asi lõppes kõigele vaatamata vägagi rahuldava tulemusega.

Saatuse tahtel pidin minema lülisambaoperatsioonile. Operatsioon toimus esmaspäeval. Kolmapäeval hakkasin vaikselt kõndima ja pühapäeval sain koju. Kõik oleks nagu hästi, kuid siis tekkis probleem sellega, kuidas haava puhastada ja siduda (haav oli pikk, sabakondist abaluudeni).

Haiglast koju saates ütles arst, et sidet on vaja vahetada iga kolme päeva tagant. Helistasin perearstikeskusesse ja küsisin, kelle poole ma sellise abipalvega pean pöörduma. Registratuurist öeldi, et perearst tegeleb sellega. Et perearst oli puhkusel, helistasin asendusarsti kabinetti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles