Piletimäng: Merlyn Uusküla esitleb Vaarikas plaati!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
8. jaanuaril toimus Von Krahlis R2 Aastahiti auhinnagala. Merlyn Uusküla
8. jaanuaril toimus Von Krahlis R2 Aastahiti auhinnagala. Merlyn Uusküla Foto: Erlend Štaub

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel reedel, 10. aprillil esitleb Pärnu ööklubis Vaarikas oma plaati ja sellelt äsjailmunud samanimelist värsket singlit “Õnnepäev” Merlyn Uusküla!

Loosime Vaarikasse välja 3 x 2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti küsimusele “Kas Merlyn Uusküla oli aastail 2003-2006 tüdrukutebändi Vanilla Ninja või Nexus liige?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 8. aprilli keskpäevani piletimängu meilil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Kukerpillide esimene esinemine toimus 1972. aasta 1. jaanuaril või 1. aprillil?” õige vastus on 1. aprill.

Laupäeval lähevad kaaslasega Pärnu kontserdiklubi Volume uue hooaja avapeole, kus kaverdavad teineteise loomingut Metsatöll ja Kukerpillid Katrin Tamm, Ulrike Mesi ja Urve Pihelgas.  

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles