Rudolf Visnapuu: Tahan Estonia uues restoranis Noot pakkuda maitseelamuste kõrvale show’d

FOTO: Urmas Luik

Estonia SPA Hotelsi peakokka Rudolf Visnapuud võib pidada kodumaise gurmeekunsti absoluutseks tipuks ja oma ala tulihingeliseks arendajaks.

Tellijale

Peale põhitöö köögis annab Visnapuu välja retseptiraamatuid ja korraldab Eesti aasta koka ja noore koka meistrivõistlusi. Ta juhib Eesti peakokkade ühendust ja teda on tunnustatud Cordon Bleu’ aurahaga. See kokanduse kõrge autasu on Eestis omistatud vaid kaheksale köögivalitsejale.

Meisterkokk Visnapuud jätkub tõepoolest igale poole. Õnneks Pärnussegi. Just tema on üks Pärnu restoranide nädala algatajaist ja eestvedajaist, kelle käe järgi valmistatud toite saab alanud teemanädalal nautida Estonia Pargi majas pop-up-restoranis. Seal saab ühtlasi aimu, milline tuleb juuliks Tammsaare-Aia nurgal valmiv restoran Noot.

Tagasi üles