Rudolf Visnapuu: Tahan Estonia uues restoranis Noot pakkuda maitseelamuste kõrvale show’d

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Estonia SPA Hotelsi peakokka Rudolf Visnapuud võib pidada kodumaise gurmeekunsti absoluutseks tipuks ja oma ala tulihingeliseks arendajaks.

Peale põhitöö köögis annab Visnapuu välja retseptiraamatuid ja korraldab Eesti aasta koka ja noore koka meistrivõistlusi. Ta juhib Eesti peakokkade ühendust ja teda on tunnustatud Cordon Bleu’ aurahaga. See kokanduse kõrge autasu on Eestis omistatud vaid kaheksale köögivalitsejale.

Meisterkokk Visnapuud jätkub tõepoolest igale poole. Õnneks Pärnussegi. Just tema on üks Pärnu restoranide nädala algatajaist ja eestvedajaist, kelle käe järgi valmistatud toite saab alanud teemanädalal nautida Estonia Pargi majas pop-up-restoranis. Seal saab ühtlasi aimu, milline tuleb juuliks Tammsaare-Aia nurgal valmiv restoran Noot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles