Statoilil on nüüd igal tankuril makseterminal

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Prozes / Postimees

Statoil varustas esimese täisteenindusjaamade operaatorina Eestis kõik oma kütusetankurid makseautomaadiga. Klient võib nüüd kõikjal Statolili jaamades maksta kütuse eest poodi sisenemata.

“See on oluline muudatus aega hindavale kliendile, kes soovib võimalikult kiiresti tankida,” ütles Statoili mootorikütuste müügidirektor Meelis Migur. Varem oli selline maksevõimalus Statoil 1-2-3 automaatjaamades.

Miguri sõnade järgi kiirendab makseautomaatide kasutuselevõtmine kõikides Statoili täisteenindusjaamades klientide teenindamist. “Kiirustavad kliendid saavad tankuri juures ära maksta ja kohe edasi sõita, vabastades koha järgmisele autole,“ selgitas Migur. „Need, kes soovivad peale kütuse osta kohvi, hot dog’i või värskelt küpsetatud saiakesi, saavad auto parkida ettenähtud kohale ja maksta poes kõikide ostude eest korraga.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles