Kas Pärnus tegutseb sarisigatseja? Sõiduteel põlesid rehvid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlevad rehvid.
Põlevad rehvid. Foto: SCANPIX

Mõni nädal tagasi Pärnus Räämal alanud sigatsemiste nimekiri sai täna öösel jätku: keegi oli keset ööd tarinud sõiduteele rehvid ja need põlema pannud.

Täna kell 0.24 sai häirekeskus teate põlevatest rehvidest Pärnus Tammiste teel Niidupargi bussipeatuse ja kunagise suusavabriku vahelisel lõigul. Teataja väitel olid rehvid keset sõiduteed.

Kell 0.40 oli rehvid kustutatud ja sõidutee liikluseks vaba.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment ütles, et politseile pole tänaval põlenud rehvide asjus avaldust tehtud.

«Ühtlasi pole esialgu alust seostada viimast juhtumit varasematega. Kui kellelgi on nende sündmuste kohta mingit infot või märkas keegi midagi, tuleks sellest teada anda oma piirkonna politseinikule,» märkis Leesment.

Tänaöine rehvipõleng on juba kolmas kummaline tembutamine viimaste nädalate jooksul samas piirkonnas.

Sigatsemised Räämal algasid eelmise kuu keskpaigas. 16. märtsi hilisõhtul põles Niidupargi tänaval sõiduteel tõrvalaadne vedelik. Päev hiljem langetas kellegi kuri käsi Tammiste teele Papiniidu silla ja Niidupargi bussipeatuse vahelisele lõigule puu, millele otsa sõitnud naine lõhkus oma auto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles