„Oma tantsu päev“ päädis Vändras viigiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra Värten.
Vändra Värten. Foto: Õie Kuusk

Läinud nädala lõpul juba seitsmendat korda toimunud „Oma tantsu päevast“ on aastatega kujunenud Pärnumaal väärikas eas inimeste rahvatantsukollektiivide hulgas populaarne üritus.

Tantsupäev, millele kunagi andis oma loojahinguse Vändra kauaaegne kultuuritöötaja ja tunnustatud tantsujuht Kädi Pärnoja, toimub üle aasta kevaditi. „Oma tantsu päev“ on väga hea põhjus eakate tantsurühmadel enamasti oma kollektiivi juhi või liikmete loodud tantsudega Vändra kultuurimaja suurel laval publiku ette tulla. See on päev täis tantsu: osalejad saavad ise tantsida ja vaadata teisi tantsimas ning lõpuks enim meeldinud tantsule oma kollektiivi tunnustava hääle anda.

Selgi aastal oli kokku tulnud 13 eakate tantsukollektiivi ja loodud oli väga eriilmelisi tantse igasugustele viisidele ja rütmidele. See lõi esituste meeleolu, mis kandus saali ja pani publiku kaasa aplodeerima ning tunnustavalt hüüatama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles