Homme kukub fotonäituse tähtaeg

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmar Valdmanni foto “Suurimat hoolt vajavad väikseimad” ülevaatenäituselt "Pärnumaa Foto 2009".
Valmar Valdmanni foto “Suurimat hoolt vajavad väikseimad” ülevaatenäituselt "Pärnumaa Foto 2009". Foto: Valmar Valdmann

Täna ja homme saab viimaseid päevi esitada fotosid ülevaatenäitusele „Pärnumaa foto 2010“, mille korraldab Pärnu Postimees koostöös Pärnu linnagalerii ja Pilteriga.

Kuuendat korda toimuvale fotonäitusele on oodatud kõigi Pärnumaa professionaalsete fotograafide ja harrastajate looming vanusest, pildi teemast ja valmimisajast hoolimata. Teemavalik on vaba, ainus piirang osavõtjatele on see, et nad elaksid, töötaksid või õpiksid Pärnu linnas või maakonnas.

Iga osaleda sooviv fotograaf saab esitada kolm üksikfotot (need võivad moodustada seeria). Fotod tuleb esitada valmiskujul, miinimumformaat on 30x40 sentimeetrit (ligikaudu A3 mõõt), maksimumi suhtes piirangud puuduvad. Soovitav on esitada raamimata pildid.

Fotosid võetakse näitusele vastu Pärnu Postimehe toimetuses Pärnus Rüütli 14 teisel korrusel toas number 208 (kuulutuste vastuvõtt ja lehe tellimine) tööpäevadel 9-17. Fotodele tuleb lisada pealkiri ning autori nimi ja kontaktandmed.

Esitatud töödest teeb Pärnu Postimehe, linnagalerii ja Pilteri esindajatest žürii valiku, mis kenasti vormistatuna näitusesaali seintele jõuab. Samuti valib žürii nagu igal aastal välja kaks Pärnu Postimehe ja Pilteri eriauhinna saajat.

Fotonäitus on Pärnu linnagaleriis (Aida 4) avatud 30. septembrist 30. oktoobrini. Lisainfot leiab Pärnu Postimehe veebilehelt www.parnupostimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles