Olav Ehala tähistab juubelit minituuriga

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olav Ehala.
Olav Ehala. Foto: Tairo Lutter

Olav Ehala tähistab oma suvist 60. sünnipäeva sügisese minituuriga neljas Eesti linnas, kus tuntud lauluviise esitavad solistid, vokaalansambel Meelega ja Tartu noortekoor, saatjaks Pärnu linnaorkester koos instrumentaalansambliga.
 

Õhkkond tuurieelses suures ühisproovis on töine, sõbralik ja päikseline nagu Ehala lauludki, mis hakkavad kergesti kõrva, aga mida järele laulda nii lihtne polegi, vahendas "Aktuaalne kaamera".
 
Ehala sõnul sobivad vastavad orkestratsioonid just sellele koosseisule, mis Pärnu orkestris. "Ja veel võib-olla üks nüanss, et üks pikk plokk lugudest, mida me siin esitame, pärinevad "Thjil Ulenspiegeli" muusikalist, aga seda mängiski Pärnu orkester kõige esimesena Pärnu linnas, kui seda siin Endla teatris lavastati," lausus helilooja.

Ehala sõnul on kontserdil esitamisele tulevad laulud küll rohkem kuulamiseks ja läbielamiseks, kuid arvatavasti on kavas ka midagi sellist, mida saab kaasa laulda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles