Pärnu ühisgümnasistid olid kilbadel tublid

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karmo Siim (vasemalt), Raul Kullam, Jörgen Vanamõisa ja Heleri Sepp ehk kokku võistkond Rentaabel noolib kõrget kohta Pärnu ühisgümnaasiumigi viktoriinisarjas „Tark mees taskus“.
Karmo Siim (vasemalt), Raul Kullam, Jörgen Vanamõisa ja Heleri Sepp ehk kokku võistkond Rentaabel noolib kõrget kohta Pärnu ühisgümnaasiumigi viktoriinisarjas „Tark mees taskus“. Foto: Urmas Luik

Ainsana siitkandist osales Pärnu ühisgümnaasiumi kilvavõistkond esimesel üleriigilisel gümnaasiumidevahelisel Hardi Tiiduse nimelisel mälumängul „Uus hõbe”.

Pärnakad Jörgen Vanamõisa, Raul Kullam ja Karmo Siim Gustav Adolfi gümnaasiumi korraldatud mõõduvõtul küll parimate hulka ei jõudnud, kuid juba pääs mälumänguturniiri finaali oli omaette saavutus.

Oli ju Gustav Adolfi gümnaasiumi kunagise õpilase austamiseks korraldatud kilva patroon ja mängujuht Siim Kallas ning ˛üriis istus veel kaks mälumängukorüfeed: Ivo Linna ja Vootele Hansen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles