Riigigümnaasiumis valmis esimene klassiruum

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordisaali põranda paigaldamisega on hakatust tehtud, ent selle valmimiseni läheb veel kuu-teine.
Spordisaali põranda paigaldamisega on hakatust tehtud, ent selle valmimiseni läheb veel kuu-teine. Foto: Ants Liigus

Koidula riigigümnaasiumi hoones võinuks eile pidada pisikest pidu, sest esimene klassiruum sai just sellise näo, milline see projekti järgi peab olema.

„Täna kell 12 on ripplagi paigas, uks ees ja siis jääb veel paber maast ära koristada ja ruum puhtaks teha,” näitas Nordlin Ehitus OÜ projektijuht Kaido Kann eile hommikupoolikul neljanda korruse koridori Metsa tänava poolsesse lõppu rajatud näidisklassi. „Valgustid ja igasugused andurid on paigas, ainult tehnosüsteemid ei tööta ja vett me veel torudesse ei lase.”

Esialgu on hiidhoones lõplikult valmis üksnes üks ruum, kuid edaspidi toob aeg sellele lisa peaaegu iga päev. Esimeses järjekorras muidugi maja neljakorruselises õppekorpuses, kus Kann võis eile paljude ruumide uksel seistes öelda: „Siin on veel aknaalused teha ja põrandaliistud paika panna. Järgmisel nädalal tulevad ripplaepaanid ja siis ongi pistikud-lülitid, tehnosüsteemide häälestus, uks ette ja valmis.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles