Restoranide nädala külastajate lemmikroaks osutus Fookuse lammas

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu restoranide nädala külastajad valisid parimaks lemmiktoiduks kohvik Fookuses pakutava lamba karulaugu, lillkapsa ja veinikastmega.
Pärnu restoranide nädala külastajad valisid parimaks lemmiktoiduks kohvik Fookuses pakutava lamba karulaugu, lillkapsa ja veinikastmega. Foto: Kohvik Fookus

Restoranide nädala külastajad valisid Pärnu parimaks restoraniks Ammende villa ja lemmiktoiduks Fookuse lamba. Pärnu restoranide nädala pakkumistest sai osa 6000 külalist, kelle hulgas oli pärnakate kõrval teisigi eestimaalasi, samuti soomlasi, lätlasi ja teiste rahvuste esindajaid.

Esialgne eesmärk oli restoranide nädalal võõrustada vähemalt 3000 külastajat. Pärnu restoranide nädala projektijuhi Kadi Elmeste sõnade kohaselt oli külaliste suur huvi restoranide nädala vastu tore üllatus ja nii suurt tungi ei osatud ette näha.

“Soovisime kodudest välja meelitada ka need pärnakad, kes ei ole aktiivsed restoranide külastajad, siis loobusime algselt planeeritud internetipõhisest broneerimissüsteemist. Populaarsust arvestades peame seda järgmist restoranide nädalat planeerides ülioluliseks nii külastajate kui ka ettevõtjate poolelt vaadatuna,” lisas Elmeste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles