Väikemehe töökad käed aitavad klassi ekskursioonile

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühisel jõul ja nõul. Pereisa Ardo Rokk saagis, Elisabeth panustas mutrite kätteandmisega ja Rihard kruvis kastid väikevend Ragnari välja mõõdetud juppidest kokku.
Ühisel jõul ja nõul. Pereisa Ardo Rokk saagis, Elisabeth panustas mutrite kätteandmisega ja Rihard kruvis kastid väikevend Ragnari välja mõõdetud juppidest kokku. Foto: Helje Rokk

Ettevõtlik Audru koolipoiss Rihard Rokk, keda on maast madalast kasvatatud vaimus, et elus millegi saamiseks tuleb ka ise midagi teha, meisterdas ekskursiooni tarvis raha kogumiseks koos isa ja väiksema venna-õe abiga 11 linnumajakest.

“Kõik müügiks. Tükihinnaks sooviks 5eurot, võib ka tingida. Eesmärk kogutud raha eest minna klassiekskursioonile Tartusse Ahhaa keskusesse,” postitas üheteistaastane Rihard kolmapäeval sotsiaalmeediasse endast pildi koos pesakastidega.

Kaks päeva hiljem oli poisi postitust jagatud juba enam kui 4000 korda ja tema postkast täis kirju nii pesakasti soovijatelt kui neilt, kes kasti ei vajagi, ent sooviks lapse ekskursiooni jaoks raha anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles