Raeküla staadion kohendatakse esinduslikumaks

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
On justkui veidi sümboolne, et Raeküla jalgpalliväljaku äärset tribüüni parandab kunagine Pärnu tuntud jalgpallitreener Raimo Paulberg, kes on omal ajal treeninud teiste seas kunagist koondise kaitsetala Raio Piirojagi.
On justkui veidi sümboolne, et Raeküla jalgpalliväljaku äärset tribüüni parandab kunagine Pärnu tuntud jalgpallitreener Raimo Paulberg, kes on omal ajal treeninud teiste seas kunagist koondise kaitsetala Raio Piirojagi. Foto: Urmas Luik

Et Pärnu peab sel aastal läbi ajama vaid Raeküla staadioniga, investeerib linn sinna kevadel võistluste parema korralduse nimel 13 800 eurot.

Eile käis Raeküla staadionil kibe töö, kui osaühingu Lveix Ehitus töömehed vahetasid välja staadioni tribüüni laudist.

Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Karin Õunap kinnitas, et kuna Raeküla staadion on tänavu suvel linna esindustaadion, tuleb seal seal teha uuendustöid, et Raekülas saaks võistlusi korraldada nõutaval tasemel. Muu hulgas mängib seal oma tänavused kodumängud jalgpalli meistriliigas palliv Pärnu linnameeskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles