Hindrek Pulga soolo algatas võidupeo

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hindrek Pulga serviässade seeria äratas võidumarsi ja tunnikese pärast said Pärnu klubi president Villu Voogel (vasakul) ning peatreener Avo Keel näidata, kes on parim.
Hindrek Pulga serviässade seeria äratas võidumarsi ja tunnikese pärast said Pärnu klubi president Villu Voogel (vasakul) ning peatreener Avo Keel näidata, kes on parim. Foto: Urmas Luik

Pärnu võrkpalliklubi meeskond võitis Eesti meistrivõistluste finaalseerias Bigbank Tartu võõrsil 3:1 ja kodus 3:0 ning võis 2003. aasta järel taas võidušampused lahti lüüa.

Seda, mis Pärnu hallis pühapäeval toimus, pidi ise kogema. Kõigepealt publikut, kes andis endast oma poiste võidu heaks parima. Rahvast oli kahe tuhande alla, seega täismaja, mis jääb alla ehk vaid legendaarsele EM-mängule Hollandiga ja mõne aasta tagusele (kahjuks kaotatud) Eesti otsustavale finaalmängule Tallinna Selveriga.

Ning möll käis nii-öelda sajaga. Seda kütsid veel kuumemaks Pärnu meeste, eriti kapten Andrus Raadiku üliemotsionaalsed reageeringud iga õnnestumise järel ning muidugi peapommitaja Hindrek Pulga mängualguse elektrišokk nii vastasele kui publikule. Sest eeldatavalt raskes ja tasavägises mängus polnud veel soojakski saadud, kui Pulk seisul 2:1 servima asus ja näost järjest valgemaks minevate vastaste platsile seni palle tagus, kuni tablool seisid numbrid 15:1. “Tänane päev oli Intsu soolo,” tõdes lühidalt üks võistkonnakaaslasi veidi enam kui tund hiljem autasustamist oodates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles