Mai kool valiti digipöörajate sekka

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õppealajuhataja Kaja Tammetalu ja IT-spetsialist Hanno Saks on palju teinud, et Mai kool pääseks osalema Samsungi digipöörde programmis.
Õppealajuhataja Kaja Tammetalu ja IT-spetsialist Hanno Saks on palju teinud, et Mai kool pääseks osalema Samsungi digipöörde programmis. Foto: Urmas Luik

Pärnu Mai kool valiti 68 kandideerinud kooli hulgast nende tosina sekka, kes tänavu osalevad Samsungi digipöörde kooliuuendusprogrammis. Mullu hinnati tegevuskavas siitkandist kaasalöömiseks paslikuks Vanalinna kool.

Osalevate koolide valikul lähtus žürii kolmest kriteeriumist: kooli varasemast kogemusest tehnoloogia õppetöös rakendamisel, kuueliikmelise koolimeeskonna vilumusest kooliuuendusprojekte ellu viia ja kooli esitatud visioonist, kuidas personaalseid nutiseadmeid laiapõhjaliselt ja süsteemselt õppetöös rakendada.

„Iga kooli meeskonnal võib olla oma visioon, kuidas personaalsed nutiseadmed kasutusele võtta – nad võivad seda teha ühe kooliastme, ainevaldkonna või õppesuuna raames,“ osundas BNS Samsungi digipöörde koolitusjuhti Mart Laanperet. „Peamine, et see oleks tehtav ja koolituse jooksul astuksid koolid reaalseid samme oma visiooni elluviimiseks.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles