Suvepealinna-teemalise fotokonkursi tähtaeg pikeneb

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjekas Pärnu vallikraavis.
Purjekas Pärnu vallikraavis. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu sellesuviseid kultuuri- ja meelelahutusüritusi kajastavale fotokonkursile “Suvepealinn 2010” saab töid saata 22. oktoobrini.

Võistlustööd on oodatud neljal alateemal: “Hansakaubandus”, “Pärnu linna külalised”, “Meri suured laevad kannab …”, “Kuulavad, vaatavad, esinevad …”. Osaleda võivad kõik soovijad, nii kutselised kui harrastusfotograafid.

Kahekümnest parimast fotost korraldatakse 2. novembril Pärnu keskraamatukogus fotonäitus. Väljapanekul osalevad fotod trükib fotokapa plaatidele konkursi suurtoetaja trükikoda ArtPrint. Konkursi kolme parimat üldvõitjat tunnustatakse auhindadega.

Žürii annab võistlustöödele välja eriauhindu, milleks on majutuspaketid, käsitöötubade ja restoranide kinkekaardid ning palju muud.
Praeguseks on saadetud kokku ligi sada fotot. Populaarseim teema on "Pärnu linna külalised" 37 tööga.

Konkurssi korraldab MTÜ Eesti Fotofestival koostöös Pärnu linnavalitsusega. Täiendavat infot leiab veebilehelt http://parnu.fotofestival.ee.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles