Lahked inimesed ulatavad heidikutele abikäe

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktiivne hoiukodu pakkuja on Pärnu varjupaiga administraator Kelly Ardan, kel kodus äsja poeginud kassiema kolme pojaga.
Aktiivne hoiukodu pakkuja on Pärnu varjupaiga administraator Kelly Ardan, kel kodus äsja poeginud kassiema kolme pojaga. Foto: Urmas Luik

Pärnu kodutute loomade varjupaigal on üheksa aktiivset hoiukodu ja veel mõni loomasõber, kes vajadusel valmis neljajalgseid ajutiselt majutama.

Varjupaiga administraator Kelly Ardan tõdeb, et loomi, kes hoiukodu vajaksid, on väga palju. “Esiteks oleks meil hädasti vaja inimesi, kes oleksid valmis võtma enda juurde haigeid loomi, kes vajaksid kodusoojust ja hellust, et kiiremini terveks saada. Samuti ei ole meil võimalik haigeid kasse varjupaigas hoida, sest meil pole ruume, et neid teistest eraldada,” selgitas Ardan.

Vaja oleks loomasõpru, kes tegeleksid tänaval elanud ja inimesi kartvate kassidega, need oleksid nii-öelda sotsialiseerimise hoiukodud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles