Üürikisklejad ähvardavad ajalehte tõsise jutuajamise ja kohtuga

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suhtlemisprobleemide tõttu jäigi üüritülisse kistud Pärnu Postimehe jaoks selgusetuks, millal või kas üldse Terje oma ammuilma kokkupakitud asjad Reinule kuuluvast korterist ära viis.
Suhtlemisprobleemide tõttu jäigi üüritülisse kistud Pärnu Postimehe jaoks selgusetuks, millal või kas üldse Terje oma ammuilma kokkupakitud asjad Reinule kuuluvast korterist ära viis. Foto: Ants Liigus

Kuu keskel Pärnu Postimehes ilmunud lugu “Visa hing: puuküürnik ei alistu” oli nõnda kenasti tasakaalus, et vihastas välja nii lõppenud üürilepingu ja maksmate arvete kiuste korterist lahkumast keeldunud Terje kui puuküürnikuga hädas oleva korteriomaniku Reinu.

Nii Rein, kes ise ajakirjanduse väljakolimisaktsiooni kajastama kutsus, kui Terje, kes, olles täie mõistuse juures ja teades, et räägib ajakirjanikuga, olukorda enda vaatevinklist kirjeldas, helistasid loo ilmumise järel Pärnu Postimehe peatoimetajale Peeter Raidlale ja avaldasid teravalt oma pahameelt. Kumbki süüdistas lehte just teise osapoole heas ja enda halvas valguses näitamises.

Selle nädala teisipäeval sai Raidla aga ootamatult järjekordse kõne Reinult, kes andis teada, et kolmapäeva hommikul kell kaheksa saab lugu lahenduse ja üürnik kolib viimaks välja. Seegi kord kutsus Rein meedia seda suursündmust kajastama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles