Andres Metsoja: Aitamine on auasi!

Andres Metsoja
, MTÜ Lions Club Pärnu president, riigikogu liige (IRL)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Metsoja.
Andres Metsoja. Foto: PP

Hea lugeja, peagi tähistame emadepäeva. Ilmselt parim, mida sel päeval teha saame, on külastada oma ema, pisut vestelda oma töödest ja tegemistest, jagada rõõmu ja vajadusel muretki. Usun, et nii vaimselt kui füüsiliselt terve laps on iga ema suurim soov. Selleks, et seda soovi juba esimestel eluaastatel täita, soovime oma panuse anda meiegi.

Käesoleval aastal täitus klubil LC Pärnu kakskümmend viis tegevusaastat. Osa meie tegevusest on suunatud puuetega laste abistamisele. Juubeliaasta tähelepanu on keskendunud pimedate ja nägemispuudega laste aitamisele.

Kodulinnas Pärnus tegeleb pimedate ja nägemispuuetega lastega Mai lasteaed. Mõni aasta tagasi algatasime ja viisime ellu pimedatele lastele õpperaamatute soetamise projekti, mille tulemusena said lapsed hakata kompimise teel tajuma esemeid ja loomi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles