Joosep Karlsoni hooaeg algas liiga vara

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu Eesti parima kanuuaerutaja tiitli teeninud Joosep Karlson stardib mai lõpus Slovakkia MK-etapil.
Mullu Eesti parima kanuuaerutaja tiitli teeninud Joosep Karlson stardib mai lõpus Slovakkia MK-etapil. Foto: Erakogu

Euroopa aerutamismeistrivõistlustel Tšehhis Racices üllatas Eesti neljasüst kaheksanda kohaga, pärnakas Joosep Karlson oli ühekanuu 1000 meetri distantsil 14.

Eesti viimaste aastate parim kanuuaerutaja Karlson oli EMil B-finaalis viies, seega üheksa A-finalisti järel 14. See on 19aastase noormehe seni parim tulemus täiskasvanute tiitlivõistlustel.

“Tundub siiski, et hooaeg hakkas kõigile, sealhulgas mulle liiga vara. Mina olen siiski arenenud ja võrreldes mulluse EMiga tippudele kümne sekundi võrra lähemale jõudnud,” rääkis Joosep Karlson. “Sellelgi võistlusel läks sõit järjest paremaks – mu eelsõidu aeg oli finaali pääsust 14 sekundi kaugusel, poolfinaalis jäin finaalist seitsme sekundiga välja, B-finaali aeg jäi regati võitjale alla vaid seitsme sekundiga. Aga hooaja liiga varane algus tähendab seda, et viimase vindi peal kannatamisest jääb mul praegu veel puudu.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles