Kallaste ja Opaal olid Soomes edukad

Raavo Raadik
, hobumaailm.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Kallaste ja tema Tori tõugu ratsu Opaal.
Andrus Kallaste ja tema Tori tõugu ratsu Opaal. Foto: Ago Ruus

Soome ühes tuntuimas Ypäjä ratsakompleksis läinud nädalavahetusel toimunud ratsavõistlustel oli taaskord heas hoos Andrus Kallaste Pärnumaa ratsaspordiklubist, hobusel Opaal võitis Kallaste pühapäeval parkuuri 140 sentimeetrile.

Ratsavõistlused Ypäjäl on traditsiooniliselt ratsaspordihuviliste tähelepanu keskmes, tänavu osales Kallaste edukalt lisaks tavasõitudele veel show-programmi kuuluval kuue takistuse võistlusel, sealgi jagas Pärnumaalt pärit võistluspaar koos kahe teise võistluspaariga esikohta.

„Kuue takistuse sõidule pääsesid võistlejad ainult kutsetega. Mõõtu võtsid kokku kolm võistluspaari Eestist ja kolm võistluspaari Soomest. Lühidalt võibki öelda, olen esikoha jagamisega rahul,” selgitas Kallaste.

Rahul oli Kallaste ka pühapäeval võidetud sõiduga, parkuuril 140 sentimeetrile: „Opaal on jälle heas võistlusvormis, nii et loodame edaspidigi näidata häid tulemusi.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles