Inimlik ja ülendav suhtelugu

Ille Rohtlaan
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpetaja Ortiz (Guido Kangur) ja kassapidaja Lola (Karin Tammaru) kohtuvad nõustamisel. Põhjus on Lola teismelises pojas Danielis.
Õpetaja Ortiz (Guido Kangur) ja kassapidaja Lola (Karin Tammaru) kohtuvad nõustamisel. Põhjus on Lola teismelises pojas Danielis. Foto: Mats Õun

Emadepäevaeelsel reedel Endla Küünis esietendunud „Kahe lugu“ näitab taas, missugune võim on armastusel – see mitte ainult ei aita, vaid on ainus, mis suudab muuta, ehitada ja kasvatada seal, kus pealtnäha lootustki pole.

Hispaania näitekirjaniku Eduardo Galįni teos on saanud lavastaja Madis Kalmetilt poeetilise ja lüürilise puudutuse, mida kannavad Guido Kanguri ja Karin Tammaru tundlikud näitlejatööd.

Justkui eri maailmas elavad hilises keskeas kibestunud õpetaja Ortiz ja Lola, kolmekümnendates aastates kassapidaja, kes on pidanud alates 16. eluaastast tööl käima, kohtuvad nõustamisel. Nõustamise põhjus on Lola teismeline poeg Daniel – kasvatusraskustega ja õpiedutu, kes koolitundidest karistuseks eemaldatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles