Trendikas grilltoit on naturaalne ja tervislik

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnust pärit grillimeistri Enn Tobrelutsu sõnade järgi on tänavuse grillihooaja märksõnad võimalikult naturaalne maitse ja tervislik valmistusviis.

“Üha enam kasutatakse maitsestamiseks vaid soola ja musta pipart, et liha loomulik maitse paremini välja tuleks,” selgitas Tobreluts. “See, et maitsestatakse kümne maitseainega, on pigem langev trend. Samal ajal on väga popid rahvusköögid.”

Tobreluts on tähele pannud, et grillimisel eelistatakse üha enam tavalist grillsütt grillbriketile, sest see on tervislikum. “Järjest rohkem läheb hinda gaasigrill, mis on lihtne, kiire ja mugav, kuid tõeline grilligrumaan saab aru, et söegrill annab nauditavama tulemuse,” selgitas asjatundja.

Märksõnad

Tagasi üles