Õiendus

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilses Pärnu Postimehes avaldatud artikkel “Kodanikeühenduste ümarlauas kõneldi Jannseni tänavast” (autor Tõnu Kann) sisaldab Jannseni 44, 46 ja 50a kinnistute detailplaneeringu korrigeeritud eskiislahenduse kohta ebaõigeid faktiväiteid.

 “Ajakirjaniku väide, et avalikkus ja kodanikeühenduste liikmed pole Jannseni 44, 46 ja 50a kinnistute detailplaneeringu korrigeeritud eskiislahendusega veel tutvuda saanudki, ei vasta tõele. Konstruktiivne avalik arutelu on võimalik vaid juhul, kui osapooled on saanud tutvuda ja end kurssi viia detailplaneeringu eskiislahendusega.

Alates 3. juunist 2015 olid J. V. Jannseni 44, 46 ja 50a kinnistute detailplaneeringu korrigeeritud eskiislahendust tutvustavad materjalid kättesaadavad Pärnu linna veebilehel. Eskiislahendust tutvustav väljapanek toimub alates 8. juunist ja kestab 16. juunini 2015.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles