Kallaste ja Opaal lunastasid pileti Helsingi Horseshow'le

Raavo Raadik
, hobumaailm.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Kallaste ja tema Tori tõugu ratsu Opaal.
Andrus Kallaste ja tema Tori tõugu ratsu Opaal. Foto: Ago Ruus

Möödunud nädalavahetusel Soome ratsamekas Ypäjäl aset leidnud võistlusel hiilgas jälle kord Andrus Kallaste hobusel Opaal, võit pühapäeval 135sentimeetrises parkuuris tagas Pärnumaa võistluspaarile pileti osalemaks Helsingi Horseshow raames peetavale võistlusele Baltic Nordic Cup.

Tihedas konkurentsis sadakonna võistluspaari seast esimeseks tulnud Kallaste tundis heameelt õnnestunud võistluse ja Opaali suurepärase võistlusvormi üle, kvalifitseerumine Helsingis toimuvale Horseshow'legi andis Pärnumaa ratsaspordiklubi liikmele põhjust rinda kummi ajada.  

„Tõesti on hea meel, et suutsime niivõrd tihedas konkurentsis sedavõrd hea tulemuse saavutada, paistab, et suvehooaja alguse ebaõnnejumal on meid lõpuks maha jätnud,” ütles Kallaste. Ebaõnnejumala all pidas ratsasportlane silmas tänavusuviseid Eesti meistrivõistlusi Ruilas, kus pronksmedal tuli vaatamata varustuse jukerdamisele.

„Mis seal Ruilas siis juhtus,” kommenteeris Kallaste oma ebaõnne. „Esimesel tõkkel purunes jaluserihm, alt vedas ka teine jalus. Eks ma seal sadulas siis jalusteta nagu jahukott loksusin. Oleksin vaat et katkestanudki, kuid pealtvaatajad sundisid hüüetega jätkama. Nii me meistrivõistlustel kolmandaks tulime,” lausus Kallaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles