Kodutunne algab kaunist hingestatud ümbrusest

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskuse maa-ala hoiab ettevõtlik Ruumeti pere ühiselt korras. Ümbrust näitasid Mart Ruumet, süles tütretütar Karen, ja aednikust tütar Kadi.
Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskuse maa-ala hoiab ettevõtlik Ruumeti pere ühiselt korras. Ümbrust näitasid Mart Ruumet, süles tütretütar Karen, ja aednikust tütar Kadi. Foto: Ants Liigus

Töökus, leidlikkus ja ettevõtlikkus olid märksõnad, mis kõlasid maavanem Kalev Kaljuste sõnavõtus, kui ta pöördus “Kaunis Eesti kodu 2015” maakondlikul konkursil osalenute poole.

“Teie tegude üle saab uhkust tunda, olete muutnud Eestimaa kaunimaks,” rääkis maavanem neile, kelle ta oli palunud maavalitsuse saali tänuvastuvõtule.

Maavanem andis laureaatidele ja nominentidele üle enda ja riigihalduse ministri Arto Aasa tänukirja, K-Rauta kinkekaardi, viiru ja iga hindamisklassi võitjale kauni kodu majamärgi. Laureaadid on palutud 20. augusti paiku president Toomas Hendrik Ilvese vastuvõtule Narva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles