Vollefestival toob Pärnu randa pea 400 võrkpallurit

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus kogunevad rannavolle mängijad.
Pärnus kogunevad rannavolle mängijad. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Eesti võrkpalliliidu teatel toimub eesoleval nädalalõpul Pärnu rannas viies Shelli rannavolle festival, kuhu on registreerinud enam kui 370 võrkpallurit, neist sadakond tuleb välismaalt.

„Positiivne ja rõõmustav on, et Shelli rannavolle festivali osalejate hulk on iga aastaga oluliselt kasvanud,ˮ rääkis reedel ja laupäeval toimuvat turniiri korraldav Jaanus Nõmmsalu.

Kui esimesel toimumiskorral ehk 2011. aasta suvel osales Nõmmsalu teatel üritusel 150 võrkpallurit, siis eelmiseks aastaks oli mängijate hulk kahekordistunud.

Festivalil toimuvad neidude ja noormeeste turniirid vanuseklassidele U14, U16, U18 ja U20. Noorimas vanuseklassis osalevad kolmeliikmelised võistkonnad, vanemates kaheliikmelised.

Kaks vanemat vanuserühmai mängivad mõlemal päeval, kuni 14- ja 16aastaste turniirid toimuvad laupäeval, 27. juunil. Mängud algavad Pärnu rannas reedel kell 10 ja laupäeval kell 11.

Peale võrkpalli ootab osalejaid laupäeval kella 13 paiku toimuv veeohutusteemaline demo ja lühikoolitus, mille korraldavad päästeamet ja Eesti veeohutuse selts.

Turniir kuulub tänavu esimest korda Euroopa alaliidu festivalide (CEV Youth Summer Festival) sarja ja sellele on võimalik registreerida 24. juunini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles