Legendaarne Aino Tammeorg üllitas esikromaani 88aastaselt

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romaani “Mu kallis tüdruk” autor Aino Tammeorg tütar Katrin Küünarpuu ja lapselaps Teele Tammeoruga (paremal) raamatu esitlusel Pärnu linnakodaniku majas.
Romaani “Mu kallis tüdruk” autor Aino Tammeorg tütar Katrin Küünarpuu ja lapselaps Teele Tammeoruga (paremal) raamatu esitlusel Pärnu linnakodaniku majas. Foto: Ants Liigus

Legendaarse ajalooõpetaja, haridusosakonna juhataja ja partei linnakomitee esimese sekretäri Aino Tammeoru esikromaani “Mu kallis tüdruk” esitlus toimus eile Pärnu linnakodaniku majas, aukohal oli 88aastane autor.

“Olen kirjutanud kokkuvõtteid, ettekandeid, kuid ilukirjanduslikku loomingut ei olnud,” rääkis Aino Tammeorg aukodanike tuppa kogunenutele.

“Hakkasin kirjutama romaani keskpaigast, novellina, sealt hakkasin tagurpidi kirjutama algusesse. See on ajaviitelise mõjuga raamat, inimesed vajavad praegu veidi kergemat kirjandust,” ütles autor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles