Linn jätkab Loode-Pärnu tööstusküla arendamist

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linn tahab tuleval aastal Loode-Pärnu tööstusküla teedevõrgustiku arendamist jätkata, investeerides teede ja tänavate ehitusse 2,1 miljonit eurot. Ettevõtmise ellu viimiseks küsitakse toetust piirkondliku konkurentsivõime tugevdamise programmist.
Pärnu linn tahab tuleval aastal Loode-Pärnu tööstusküla teedevõrgustiku arendamist jätkata, investeerides teede ja tänavate ehitusse 2,1 miljonit eurot. Ettevõtmise ellu viimiseks küsitakse toetust piirkondliku konkurentsivõime tugevdamise programmist. Foto: Ants Liigus

Kunagisele sõjaväe territooriumile rajatava Loode-Pärnu tööstusküla esimese etapi arendustööd on saanud ühele poole ja lähema aasta-paari jooksul peaks alale kerkima vähemalt viis teenindus- ja/või tootmis-hoonet.

Need lisanduvad Loode-Pärnu tööstusküla esimestele asukale: Eesti Gaasi gaasitanklale, peagi valmivale Renault’de ja Daciate edasimüüja Pereauto esindushoonele ning Kõrtsi tänava ääres asuvale metsandusettevõttele A&P Mets.

Pärnu linnavalitsuse arenguteenistuse juhataja Anneli Lepp tõdes Loode-Pärnu tööstusküla esimese etapi kohta, et 1998. aastal käima lükatud tööstusküla mõtte realiseerumine on võtnud aega oluliselt kauem, kui idee käivitajad omal ajal arvata oskasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles