Päevakeskuse näitetrupi „Heldur“ läks täissaalile

Urmas Hännile
, pärnakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Oopkaup koos oma näitetrupiga.
Margus Oopkaup koos oma näitetrupiga. Foto: Urmas Hännile

Pärnu haigla psühhiaatriakliiniku päevakeskuse näitetrupp jätkas ühevaatuseliste tragikomöödiate sarja „Heldur”, etendades tsükli üheksanda osa alapealkirjaga „Kärbes“. Tükile elas keskuses kaasa saalitäis rahvast ehk tubli poolsada vaatajat.

Nagu sarja varasemates katketes peavad kolm Heldurist sisse võetud naist taas sõnasõda, kes neist Heldurit kõige enam armastab ja kes on oma kiindumuse nimel valmis tooma suurima ohvri. Sedakorda päädib trio kemplemine sellega, et tunnete tulvast pimestatud naised serveerivad kõikide südamekallimale tassikese kohvi, milles ulbib kärbes. Rüüpesse uppunud putuka suudavad joogi valmistajad keelekastjale siiski maitsvaks rosinaks rääkida.

„Oi, nad on aastatega järjest paremaks läinud,“ hindas trupi juhendaja ja Helduri-lugude autor Margus Oopkaup tükis kaasa tegeva näiteseltskonna liikmeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles