Estonia uhkeldab uues kuues majadega

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Millega on Estonia Valges ja Rohelises majas hakkama saanud, saab aimu piltidelt või ise kohapeale minnes.
Millega on Estonia Valges ja Rohelises majas hakkama saanud, saab aimu piltidelt või ise kohapeale minnes. Foto: Ants Liigus

Estonia SPA Hotelsi juhataja Andrus Aljase taktikepi all avati üleeile õhtul täiesti uue sisu ja ilme omandanud Estonia Roheline ja Valge maja elik Estonia kuurorthotell ning spaa- ja konverentsikeskus, nagu kompleksi nüüd nimetatakse.

Publiku, orkestri ja ansambli Estonian Voices ees dirigendirolli asunud Aljase juhatamisel löödi kaksikhoone uksed esmalt lahti kutsutud külalistele, ent eilsest on kompleks valla kõigile, kel himu Eesti spaaturu liidriks pürgija pakutavast osa saada.

Et Pärnu linnale kuuluv Estonia on oma värske hotelli-, spaa- ja saunakompleksiga seadnud ambitsiooniks konkurentidele tagatulesid näidata, kuulis avatseremoonial üsna mitmel korral asjaosaliste, ka Estonia juhi enese suust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles