Suveteater lustib laste ja loomadega

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teksti harjutavad Piret Laurimaa (paremalt) ning lavastuses kaasa löövad lapsnäitlejad Nora Liis Palu, Marta Seeman ja Juuli Kõrre.
Teksti harjutavad Piret Laurimaa (paremalt) ning lavastuses kaasa löövad lapsnäitlejad Nora Liis Palu, Marta Seeman ja Juuli Kõrre. Foto: promo

Juulikuus toob oma esimese lavastuse välja Pärnu suveteater, koguperelavastust “Minu pere ja muud loomad” mängitakse Komfeki kohviku sisehoovis.

Pärnu suveteatri eestvedajateks on näitleja Sepo Seeman ja lavastaja Tiit Palu, kes soovivad rikastada Pärnu suvist kultuurielu ja pakkuda head meelelahutust suvepealinnas puhkavatele peredele.

Sepo Seemani sõnade järgi on see projektiteater, mis kokku saanud põhiliselt paari perekonna liikmetest, nende sugulastest ja sõpradest. “Teater sünnib siis, kui on näitlejad ja publik,” rääkis Seeman. “Suveteatril pole praegu eelarvet ega ruume, lavastuse sündi on toetanud Pärnu linn ja Eesti kultuurkapital, aga meil on tahe ja inimesed.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles