Nädalavahetus möödus tormiliste pidudega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval hullutas sadu Pärnu noori poprokkansambel Shanon, mis tõi suvepealinlasteni oma parimad hitid.
Laupäeval hullutas sadu Pärnu noori poprokkansambel Shanon, mis tõi suvepealinlasteni oma parimad hitid. Foto: Janek Põldots

Vabaajaportaal 24tundi.ee pidutses möödunud nädalavahetusel koos kõigi rõõmsate inimestega ööklubis Bravo.

Reede öösel kogunes Bravosse peaaegu täismaja, sest kohal oli populaarne sariüritus „Bad Jam“. Ainult parimat r’n’b-d seadsid DJd Bad J ja MK ning nii võis pidu kesta varahommikuni.

Rokkides jätkus nädalavahetus aga laupäeval, kui Bravo lavalaudadel esines populaarne ansambel Shanon, pannes rahva lava ees näppu viskama.

Shanon eesotsas “Superstaari” saatest tuttava solisti Taavi Immatoga tõi rahvani kõik oma parimad palad ja bändiliikmed poseerisid pärast koos tüdrukutegagi.

Shanonile assisteeris laupäeval DJ-puldist Tõnu Tiks.

Vabaajaportaal 24tundi.ee pidutseb regulaarselt erinevates Pärnu klubides. Kõigile pidudele toimuvad piletimängud. Täpsemat infot eelseisvate ürituste ja piletilooside kohta leiab veebist aadressilt www.24tundi.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles