Tahkuranna golfikeskus ja -väljak avavad uksed septembris

Siim Saavik
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesed soovijad saavad ennast Tahkuranna golfiväljakul proovile panna juba septembri alguspäevadel.
Esimesed soovijad saavad ennast Tahkuranna golfiväljakul proovile panna juba septembri alguspäevadel. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Bay Golf Resorti ehk Tahkuranna golfikeskuse mitu aastat kestnud ehitus on jõudnud lõpusirgele, esimestele soovijatele avatakse väljak septembris.

OÜ Golferi juhatuse esimees Urvo Martens rääkis, et kõik 18 golfirada on valmis ja kasutamiskõlblikud, kuid vajavad viimistlust. “Praegu keskendutakse peamaja ehitusele ja uus klubihoone areneb jõudsalt,” ütles Martens. Golfihoone kallal teeb tööd mitukümmend töömeest ja valmis saab maja augusti lõpuks.

Peale selle võib näha töömehi golfiväljaku igas nurgas. Usin töö käib torustiku paigaldamisel ja teede ehitamisel. Erilise tähelepanu haarab golfiväljaku muru, mis paneb esmapilgul oma eheduses kahtlema. Töömehe sõnul on see päris muru ja selle kvaliteetsus üllatab tedagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles