Linnameeskonna mäng jõuab esmakordselt teleekraanile

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnameeskonna mäng.
Pärnu linnameeskonna mäng. Foto: MAILIIS OLLINO/PRNPM/EMF

Täna õhtul kohtub Pärnu linnameeskond Eesti jalgpallimeistrivõistlustel Raeküla staadionil Narva Transiga ja kohtumist kannab üle ETV2.

Pärnu kaotas kevadel Narvas peetud kohtumise 2:5 ja soovib nüüd teha kodus vigade paranduse.

„Oleme hooaja algust arvestades üldises plaanis teinud suure sammu ja oleme jõudnud punkti, kus mängu võidu otsustavad pisiasjad,“ ütles Pärnu linnameeskonna peatreener Marko Lelov portaalile jalgpall.ee. „See on kogemus, mida me iga mänguga vajame ja õpime. Eesolev kodumäng Narva Transiga on meile kindlasti hea väljakutse tulemuse saamiseks. Keskendume oma mängule ja tähtis on anda endast parim.”

Pärnu mängija Risto Pärnat lisas, et meeskond üritab unustada viimastes mängudes lähikonkurentidelt saadud kaotused ja keskenduda mängule maksimaalselt.

„Tahame oma mängu uuesti käima saada, vältida lihtsaid vigu ja mängida distsiplineeritult,“ kinnitas Pärnat. „Meeskond on motiveeritud, et võtta revanš eelmise suure kaotuse eest Narvas. Ootame suurt tuge kodupublikult.”

Narva Transi värskelt ametisse kinnitatud peatreener Adjam Kuzajev arvas, et Pärnus tuleb raske mäng.

„Vaatasin mõnda mängu ja nägin, et Pärnu meeskond on tasakaalustatud kõikides liinides,“ nentis Kuzajev. „Nad on väga distsiplineeritud ja võitlevad igas tsoonis. Tuleb raske mäng, arvestades, et meil on palju vigastatud ja diskvalifitseeritud mängijaid. Lähme mängule väga piiratud koosseisus, aga ikkagi loodan, et neli päeva, mil me koos töötasime, toovad tulemuse.”

Pärnu linnameeskond hoiab meistriliiga turniiritabelis kahe võidu, kolme viigi ja 12 kaotusega kogutud üheksa punktiga viimast, kümnendat kohta. Narva Trans on tabelis 19 silmaga kuues.  

Pärnu eest peaks täna väljakule jooksma värske täiendus Martin Vunk. Mängu väljakukohtunik on Roomer Tarajev.

Otseülekanne ETV2s algab kell 19.50 ja kohtumine Raeküla staadionil kümme minutit hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles