Pärnakad said Põrgupõhja retkel kaksikvõidu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu malevkonna võistkond.
Pärnu malevkonna võistkond. Foto: Päivi-Pääsu Kreutzwald

Läbi aja ühe raskema Põrgupõhja retke võitis Pärnu malevkonna meeskond koosseisus Siim Vahkel, Erik Sempelson, Ove Leheste ja Lauri Laapas. Teiseks tulid Vändra ja kolmandaks Tallinna maleva Põhja kompanii võistlejad.

Pärnu malevkonna võistkonna liikme Siim Vahkeli sõnul nõudis tänavuse retke läbimine tõsist pingutust. „Rada oli küll kiire, kuid väga raske. Peavalu valmistas meile vastutegevus, eriti esimesel päeval. Õnneks suutsime nende kavatsused juba varakult läbi näha ega jäänud neile kordagi vahele,“ ütles Vahkel. „Võidu tõid meile hea meeskonnatöö ja kõrge moraal,“ lisas ta.

Võistluse start anti Vana-Vigala lähedal asuva Lätimetsa metsavennapunkri juurest ja finiš oli Eidaperes Kassivõllimäel. Retke pikkus oli linnulennult seitsekümmend viis kilomeetrit, mille võistkonnad pidid läbima varjatult ja etteantud ajagraafikus. Samuti tuli neil täita rajale märgitud kontrollpunktides eri ülesandeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles