Uuslavastus otsib elust midagi tõelist

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas jääda truuks ja tulla toime armukadedusega, kui suhtest kaob uudsus ja kirg? Suhterägastikus ekslevad laval Meelis Rämmeld, Kadri Adamson, Ago Anderson, Ireen Kennik ja Priit Loog.
Kuidas jääda truuks ja tulla toime armukadedusega, kui suhtest kaob uudsus ja kirg? Suhterägastikus ekslevad laval Meelis Rämmeld, Kadri Adamson, Ago Anderson, Ireen Kennik ja Priit Loog. Foto: Mats Õun

Täna õhtul esietendub Pärnu Endla suures saalis teine suvine, sügiselgi edasi mängitav lavastus “Midagi tõelist”, mille autor on Briti tuntud näitekirjanik ja filmistsenarist Tom Stoppard, peaosas astub üles Meelis Rämmeld.

See on uurimus armastusest, mille sisu võib tuttav ette tulla kõigile neile, kes on ihanud kunagi oma ellu midagi tõelist.

Lavastaja Enn Keerdi sõnade järgi on raske Stoppardil end mitte võluda lasta, sest ta valdab suurepäraselt sõna ja on väga teravmeelne ning tark kirjanik. Stoppard teeb endale iga teema enne kirjutamist nii põhjalikult selgeks, et talle ei valmista mingeid raskusi oma tegelasi kas või kvantfüüsikast rääkima panna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles