Naistaksojuhid teenivad hästi kliendi kuulamise pealt

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektritakso sohver Triin Piirsalu ei ole nõus klientidega flirtima, küll on tal tulnud sõidutada meesterahvaid taksotariifi järgi mööda linna ja kuulata nende kurtmist elu üle.
Elektritakso sohver Triin Piirsalu ei ole nõus klientidega flirtima, küll on tal tulnud sõidutada meesterahvaid taksotariifi järgi mööda linna ja kuulata nende kurtmist elu üle. Foto: Mailiis Ollino

Suvepealinnas leiba teenivad õrnemast soost taksojuhid on nõutud sohvrid, kellele nii mõnigi mees on nõus maksma lihtsalt selle eest, kui taksojuht ta mured ära kuulab.

Pärnus elektritaksosid kureeriva osaühingu Takso kohaliku kontori juhataja Garri Suugi teatel on nende ettevõttel suvepealinnas kõige rohkem naissohvreid. Graafikujärgselt käib neid tööl koguni viis.

Elektritakso rõhutab oma kodulehel internetis, et taksojuhi amet sobib nii meestele kui naistele. “Me ei eelista naistaksojuhte, küll juhime tähelepanu sellele, et see töö sobib neile,” selgitas Suuk. “Naised pelgavad ekstreemseid olukordi ja seda, et laste kõrvalt tuleb öösel töötada, ometi ei ole enamik seda tööd proovinudki.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles