Liblikad lendavad haigla koridoris

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liblikad oleksid nagu äsja lendu tõusnud: selline tunne tekib remondi järel Kilingi-Nõmme tervise- ja hoolduskeskuse koridori seina vaadates.
Liblikad oleksid nagu äsja lendu tõusnud: selline tunne tekib remondi järel Kilingi-Nõmme tervise- ja hoolduskeskuse koridori seina vaadates. Foto: Mailiis Ollino

Kilingi-Nõmme tervise- ja hoolduskeskuses ehk rahvasuus haiglas on lõppenud remont ja vahetatud elektrijuhtmestikud, toetust selleks saadi ettevõtluse arendamise sihtasutuselt (EAS).

Maakondlikest ja kohaliku tähtsusega projektidest toetas EAS teiste hulgas Saarde vallavalitsuse esitatud taotlust, et rekonstrueerida 1984. aastal haiglana valminud majas elektrisüsteemid. EASi regionaalsete investeeringutoetuste programmi komisjon otsustas taotluse rahuldada täies ulatuses. Omaosaluse lisasid sihtasutus ise ja vallavalitsus.

Pärnu AS REV remontis samal ajal töötavas hoones teise korruse, esimese korrusega oli juba varem ühele poole jõudnud Tarvastu ettevõte OÜ Meccer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles